На кафедрі ПМВ відбулася зустріч із випускницею освітньої програми «Міжнародні відносини» Богданою Воят

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із зустрічі

10 жовтня 2024 року відбулась чергова зустріч студентів першого курсу кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки з Богданою Воят – випускницею освітньої програми «Міжнародні відносини» Університету.

Дана наголосила на основних плюсах навчання у Політехніці, наголосивши на розвитку лідерства та співпраці, навичок комунікації, можливостей для саморозвитку, пошуку знайомств і отримання широкого спектру знань, умінь та навичок. Особливо випускниця відзначила можливості, які надає Університет для пошуку друзів та однодумців, налагодження зв’язків, які можуть стати у нагоді в майбутньому.

Гостя розповіла про свій досвід участі у різноманітних проєктах (Yalta European Strategy, Безпековий форум для молоді, EU Study Days, стипендійна програма «Завтра.UA» фонду Віктора Пінчука). Особливо цікавим для студентів став досвід участі Дани у Young European Ambassadors. Особливу увагу випускниця приділила необхідності вивчення іноземних мов, розповіла про свій досвід опанування італійської мови.

Зустріч пройшла у дружній та невимушеній атмосфері, студенти активно ставили запитання й цікавились особливостями навчання та позауніверситетських активностей.

Дана Воят закликала першокурсників вірити у свої сили й малими кроками йти до великої мети.

Учасники заходу щиро вдячні Богдані за цікаву мотивуючу зустріч і бажають їй успіхів та подальших досягнень!

Богдана Воят Фото із зустрічі