На кафедрі ПМВ відбулася зустріч із кращим випускником освітньої програми «Міжнародні відносини»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Заставка до онлайн-зустрічі

30 березня 2023 року на кафедрі політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки відбулась зустріч студентів освітньої програми «Міжнародні відносини» з Василем Романиком – випускником освітньої програми «Міжнародні відносини», випускником Коледжу Європи, учасником Європейської програми лідерства, екс-стажером у Європейській Комісії.

Василь розповів про всій досвід навчання у Львівській політехніці, наголосив на здобутих знаннях та вміннях, які допомогли йому у подальшій професійні діяльності, зокрема у Європейському Союзі. Особливо відзначив можливості, які надає Університет, для нетворкінгу й пошуку друзів та однодумців. Окрім цього, Василь розповів про свій досвід активізму та волонтерства (участь у мітингах на підтримку звільнення політв’язнів, робота у Alliance francaise тощо).

Василь наголосив на необхідності для студентів освітньої програми «Міжнародні відносини» участі у міжнародних молодіжних проєктах, розповів про стажування та особливе значення практики під час навчання.

Зустріч пройшла у дружній та невимушеній атмосфері. Студенти із задоволенням долучалась до розмови, активно задавали питання. Василь закликав сьогоденних студентів не втрачати надії та пам’ятати слова великого українця Богдана Гаврилишина, який закликав молодь «мріяти глобально і діяти локально».