На кафедрі ПЕЕТ триває курс «Вплив міжнародної торгівлі продовольством ЄС на кліматичні аспекти Цілей сталого розвитку ООН»

Кафедра підприємництва та екологічної експертизи товарів
Заставка до курсу

З 18 березня 2024 року триває навчання за програмою факультативного курсу «Вплив міжнародної торгівлі продовольством ЄС на кліматичні аспекти Цілей сталого розвитку ООН: підходи та результати оцінки проєкту TRADE4SD» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» навчально-наукового Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки.

Мета курсу – розкрити особливості впливу міжнародної торгівлі продовольством Європейського Союзу на кліматичні аспекти Цілей сталого розвитку Організації Об’єднаних Націй.

Завдання:

  • конкретизувати кліматичні аспекти Цілей сталого розвитку ООН;
  • аргументувати тенденції впливу міжнародної торгівлі продовольством ЄС на кліматичні аспекти Цілей сталого розвитку ООН;
  • висвітлити сутність і критично проаналізувати підходи та результати оцінки проєкту TRADE4SD.

Викладатиме факультативний курс у рамках програми «Візит-професор» Національного університету «Львівська політехніка» Віталій Крупін (Vitaliy Krupin), доктор філософії, ад’юнкт Інституту розвитку села і сільського господарства Польської академії наук (м. Варшава, Польща), у дистанційній формі.

Курс триватиме до 6 травня 2024 року.

Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу Скріншот з онлайн-курсу