На кафедрі органічної хімії ІХХТ відбулися захисти двох дисертацій

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Юрій Стецишин і Катерина Кузнецова

У кінці квітня 2021 року на кафедрі органічної хімії Національного університету «Львівська політехніка» відбулися дві радісні події. Так, 23 квітня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 35.052.01 відбувся успішний захист кандидатської дисертації працівниці кафедри органічної хімії Катерини Кузнецової на тему «Синтез пероксидів та мономерів на основі кисневмісних гетероциклів та їх властивості». Керівником цієї роботи був д.х.н., доцент кафедри ОХ Орест Гевусь.

А 26 квітня на цій ж спеціалізованій вченій раді відбувся успішний захист докторської дисертації к.х.н., докторанта кафедри органічної хімії Юрія Стецишина на тему «Прищеплені полімерні щітки на мінеральних поверхнях,чутливі до дії зовнішніх чинників». Науковим консультантом роботи був завідувач кафедри органічної хімії, д.х.н., професор Станіслав Воронов.

Колектив кафедри щиро вітає Катерину Ігорівну та Юрія Богдановича, а також наукових керівників і консультанта з успішним захистом дисертацій та бажає їм натхнення на нові наукові звершення!

Катерина Кузнецова Юрій Стецишин