На кафедрі обліку та аналізу визначено переможницю змагання за стипендію від PwC Lviv SDC

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Сертифікат студентки Вікторії Лінинської

За результатами фіналу змагання за стипендію від Львівського центру надання послуг міжнародної аудиторської фірми «ПрайсуотерхаусКуперс» (PwC Lviv SDC) на весняний семестр 2021 року переможницею визнано студентку групи ОП-41 Вікторію Лінинську (спеціальність «Облік і оподаткування»; кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка»). Її нагороджено сертифікатом на отримання стипендії сукупно в розмірі 10 000 гривень, яку виплачуватимуть упродовж березня-травня 2021 року.

Змагання за цю стипендію відбувалося від жовтня 2020 року до лютого 2021 року між слухачами додаткового тренінгового курсу від PwC Lviv SDC – студентами ІІІ–IV курсів бакалаврату та I–II курсів магістратури кафедри обліку та аналізу.

Сертифікат від PwC Lviv SDC за високі досягнення під час змагання за стипендію отримала студентка групи ОП-41 Ірина Мазур. Крім того, сертифікатами відзначено інших фіналістів змагання – студенток кафедри обліку та аналізу Юлію Костецьку, Ольгу Сторожук, Тетяну Загоруйко. Всі вони отримали заохочувальні призи від PwC Lviv SDC.