На кафедрі обліку та аналізу провели конкурс для учнів «Вибір професії та розвиток важливих навичок»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з конкурсу

Наприкінці січня 2024 року в рамках проєкту для школярів «Особистий шлях» на кафедрі обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» відбувся фінал освітньо-практичного конкурсу «Вибір професії та розвиток важливих навичок» для учнів 5–11 класів шкіл та ліцеїв Львівщини. Завдяки конкурсним роботам фіналістів школярі з цілої України матимуть змогу ознайомитися з різними аспектами професій, які можна здобути зокрема й у Львівській політехніці, а також отримають додаткову можливість вдосконалити важливі й корисні звички, необхідні для сучасного світу.

В день фіналу освітньо-практичного конкурсу було проведено благодійний захід «Героям Слава!», під час якого зібрано 57 000 гривень на монобанку для придбання дрона українським воїнам з 80-ї Окремої десантно-штурмової бригади. Захід був присвячений незламним українським захисникам та захисницям, а також Дню пам’яті Героїв Крут. Юні талановиті художниці та художник створили неймовірно гарні картини, щоб допомогти українським воїнам на фронті. Організатори щиро вдячні школярам Ользі Мельник, Анні Мрихіній, Емілії Мрихіній, Анастасії Ігнатенковій та Денису Садовому за їх небайдужість і активність у втіленні правильних рішень в життя!

Загальна зібрана на монобанці сума на дрон для українських воїнів з 80 ОДШБр становить 91 232 грн. Вже скоро він буде у воїнів разом із сертифікатом, повністю розписаним словами вдячності від школярів Львівщини.

Незабаром відбудуться нові заходи, які для учнів 5–11 класів організовує та фінансує (як самостійно, так і разом із друзями) керівник проєкту «Особистий шлях», професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай. Серед них, зокрема, інтелектуальні змагання від потужної української інтелектуалки Ірини Дворницької для команд школярів 9–10 класів шкіл, ліцеїв та гімназій Львова, тренінг для підлітків від талановитої вчительки та відомої волонтерки Оксани Хром’як на тему «Як протидіяти прокрастинації та оптимально використовувати і збільшувати свої ресурси» тощо.

Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу