На кафедрі обліку та аналізу ІНЕМ відбувся фінал змагання ідей стартапів школярів

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото із заходу

Нещодавно на кафедрі обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» відбувся фінал змагання ідей стартапів у рамках проєкту для школярів «Особистий шлях». Сім команд учнів із різних навчальних закладів Львова презентували ідеї своїх потенційних стартапів у різних сферах діяльності. Інноваційні ідеї стосувались таких питань:

  • підвищення рівня фінансової грамотності підлітків;
  • подолання залежності дітей і дорослих від смартфонів;
  • оптимізації паркування авто в густонаселених містах;
  • підвищення зручності та якості замовлення дієтичного харчування для людей з різноманітними захворюваннями;
  • подолання низки проблем у сільському господарстві;
  • розв’язання проблеми прибирання і переробки опалого листя у містах тощо.

Після фіналу присутні побачили надзвичайно благородний вчинок школярів з команд «СоЗа» (І місце) і «Молоді винахідники» (ІІІ місце), які відразу після перемоги у змаганні передали свої призові гранти (3000 і 1000 гривень) на потреби Збройних сил України. Крім того, талановита художниця Каріна Бульбах (учениця 9 класу) намалювала і презентувала гарну картину, щоб зібрати кошти для допомоги українським воїнам. Журі конкурсу так само підтримало її добрий задум благодійним внеском на ЗСУ.

Школярі-фіналісти оформили своїми щирими побажаннями і словами вдячності Збройним силам сертифікат на загальну суму 18 тисяч гривень та передали ці кошти через волонтерку Оксану Хром’як на потреби українських воїнів 80-ї Окремої десантно-штурмової бригади. Закуплені речі вже на фронті в українських воїнів!

Також у межах проєкту в січні 2024 року професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай і відома успішна випускниця кафедри Наталія Мельник організовували фінал дуже цікавого змагання книголюбів для школярів Львівщини.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу