На кафедрі МО відбувся круглий стіл з питань удосконалення змісту ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото із круглого столу

12 грудня 2023 року на кафедрі менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відбувся круглий стіл за участю магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» і викладачів кафедри з питань удосконалення змісту освітньо-професійної програми спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)».

В ході обговорення було висловлено низку побажань щодо використання сучасних технологій під час проведення практичних занять, запрошення стейкхолдерів для обміну практичним досвідом, розширення тематики та часових рамок практичних занять.

Магістри В. Гичка, К. Янко, Ю. Мирош обґрунтували кілька пропозицій щодо використання сучасних навчальних методик у магістерській програмі.

Взаємодія студентів та науковців кафедри дає змогу формувати нові підходи до навчального процесу, наближаючи знання і компетенції, одержані на магістерській програмі, до вимог сучасного ринку праці.

Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу