На кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва ІНЕМ відбувся Еразмус+ день

Кафедра ММП Львівської політехніки
Еразмус+ день

24 жовтня на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Львівської політехніки відбувся Еразмус+ день, присвячений сприянню міжнародної студентської мобільності та особливостей участі студентів у програмі Кредитної мобільності. У заході взяли участь студенти ІІ–V курсів спеціальностей «Міжнародні економічні відносини», «Бізнес адміністрування» та «Управління інноваційною діяльністю», завідувач кафедри професор О.В. Пирог, керівник проєкту Еразмус+ КА107 з Університетом Кінгстона професор І.Б. Олексів, заступник завідувача кафедри з міжнародної співпраці докторант В.Ю. Харчук та викладачі кафедри.

До відома студентів була донесена інформація про наявні на кафедрі проєкти мобільності, в яких вони можуть взяти участь упродовж поточного навчального року. Також студентам подано інформацію про особливості участі у спільних магістерських програмах (Erasmus Mundus Joint Degrees), у межах якої вони можуть отримати індивідуальні гранти.

Особлива увага була приділена проєкту Еразмус+ КА107 з Університетом Кінгстона. Студентам розповіли про специфіку навчання в Університеті Кінгстона, зокрема про організацію навчального процесу, вимоги до абітурієнтів, тривалість пар, особливості співпраці викладачів зі студентами та види обов’язкових і додаткових робіт, передбачених навчальними програмами. Для підготовки студентів до участі у програмі мобільності з цим університетом було наведено критерії відбору претендентів, перелік необхідних обов’язкових документів та поради стосовно успішного проходження інтерв’ю з представником Університету Кінгстона.

Родзинкою заходу стала можливість відвідувачів поспілкуватись у форматі відео-конференції з усіма студентами (бакалаврами та магістрами) спеціальності «Міжнародні економічні відносини», які навчаються в Університеті Кінгстона. Студенти поділилися враженнями не лише від перебування в Англії, а й своїм захопленням від навчання та отриманими можливостями, а також надали практичні поради усім охочим, які планують у майбутньому долучитись до цієї мобільності, зокрема наголосили на важливості удосконалення англійської мови, особливо фахової економічної термінології.

Еразмус+ день Еразмус+ день Еразмус+ день