На кафедрі ММП відбулася зустріч зі слухачами МАН у рамках Літньої школи Business Camp

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото із зустрічі

21 червня 2022 року викладачі кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки та менеджменту – к.е.н., доцент Андрій Босак та к.е.н., доцент Наталія Дуляба – провели зустріч зі слухачами Львівської обласної Малої академії наук у рамках спільного проєкту з Національним університетом «Львівська політехніка» – Літньої школи Business Camp.

Під час зустрічі учням презентували освітню програму «Міжнародні економічні відносини» в системі економічних спеціальностей, надали базові знання щодо міжнародного руху факторів виробництва та можливості отримання вигоди для власної країни, щодо ролі дипломатичного протоколу у становленні та розвитку міжнародних відносин, щодо встановлення міжнародних і дипломатичних відносин між країнами, ролі дипломатів у налагодженні міждержавної співпраці, а також ознайомили з алгоритмом відкриття власного бізнесу за кордоном.

Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. Слухачі виявляли відверте зацікавлення, жваво вступали в дискусію, задавали запитання й продемонстрували прагнення стати економістами-міжнародниками.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі