Вплив soft-skill навичок на якість професійного життя: відбулася відкрита лекція психологині-консультантки Алли Заяць

Наталія Гродзевич, кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото з лекції

15 березня 2024 року на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відбулася зустріч із психологинею-консультанткою в методі позитивної психотерапії, корпоративноою soft-skill-тренеркою Аллою Заяць на тему «Вплив soft-skill навичок на якість професійного життя».

Для залучення якомога ширшої аудиторії було використано змішаний формат: офлайн в аудиторії 310 IV навчального корпусу Львівської політехніки та онлайн на платформі Zoom. Учасниками зустрічі стали студенти кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва магістерських програм «Міжнародна економіка», «Бізнес-адміністрування», «Управління інноваційною діяльністю» та бакалаврської програми «Міжнародні економічні відносини», а також викладачі кафедри ММП.

Пані Алла розповіла багато цікавої інформації про себе, свій шлях, досвід і кар’єру. Вона є директоркою тренінгової та консалтингової компанії Rabbit Hole, сертифікованою травмаедукаторкою, авторкою книги «Енергетичний менеджмент: практичний посібник з керування власною енергією», засновницею надихаючої спільноти для книголюбів Book Space Club, творчинею телеграм-каналу про фільми, серіали та настільні ігри filmsbookrabbits.

Психологиня, серед іншого:

  • наголосила на тому, що комунікація – це баланс між контактом та контрактом, і розповіла, наскільки важливим це є у побудові комунікації між людьми у професійному житті;
  • навела послідовність ефективної взаємодії між учасниками економічних відносин;
  • показала механіку персонального бренду;
  • розповіла про важливість різних форм особистої комунікації.

Наведена інформація була побудована на прикладах з особистого досвіду пані Алли та відомих особистостей, представників наукових шкіл.

Щиро дякуємо за цікаву та корисну інформацію, яку отримали під час цієї зустрічі!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції