На кафедрі маркетингу і логістики Львівської політехніки завершився курс «Основи логістики»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Крикавський Євген

Ось і завершився курс «Основи логістики» в цьому семестрі!

Студенти спеціальності «Маркетинг» та спеціальності «Транспортні технології» вивчали дисципліну «Основи логістики» в офлайн і онлайн.

Викладачі подавали теоретичний та практичний матеріал, що базується на кращих європейський практиках. Це допомогло студентам розвиватися та пізнавати більше про сферу логістики. Студенти розраховували параметри оптимальної локалізації бізнесу, визначали конкурентоспроможність логістичних операторів, здійснювали прогнозування поставок, розраховували, які вантажівки та в якій кількості потрібні, щоб довезти вантаж з України до різних країн Європи.

Лекції та практика сподобалися студентам – приємно було почути позитивні відгуки про курс.

Викладачі проєктної команди вдячні, що студенти виконували завдання дуже відповідально, і особливо добре виконували свої роботи:

  • студенти МК-21: Таня Бесчарова, Hitailo Valentina, Кметь Юліана, Ланова Олександра, Жук Марія, Горкавенко Катерина
  • студенти МК-22: Максимець Олена, Оля Пріндин, Володя Малиха, Панасюк Аліна, Завада Євген, Рак Тетяна.
  • студенти ТТ-21, ТТ-22: Яремко Юрій, Павлів Вікторія, Кангер Діана, Митражик Владислав, Бондарчук Ольга, Букавин Ірина, Дах Назар.

Бажаємо, щоб студентам в подальшому навчанні і у майбутньому знадобилися такі навички та європейський досвід!

Викладачі курсу «Основи логістика» в рамках проєкту Еrasmus+ Jean Monnet Module «Logistics and Supply Chain Management: Dissemination of the European Experience» на кафедрі маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка»: д.е.н., проф. Крикавський Євген Васильович, к.е.н., доц. Чорнописька Наталія Вікторівна, к.е.н., доц. Гайванович Наталія Василівна, к.е.н., ст. викл. Довгунь Оксана Степанівна, к.е.н., доц. Леонова Софія Володимирівна, к.е.н., доц. Похильченко Олена Анатоліївна.

Восени курс «Основи логістики» будуть вивчати й інші групи студентів різних спеціальностей.

Детальніше про інші заходи проєкту Еrasmus+ Jean Monnet Module читайте на сторінці заходів.

Слідкуйте за подіями у соціальних мережах:

«Основи логістики» в офлайн і онлайн «Основи логістики» в офлайн і онлайн онлайн-навчання «Основи логістики» в офлайн і онлайн «Основи логістики» в офлайн і онлайн «Основи логістики» в офлайн і онлайн онлайн-навчання онлайн-навчання онлайн-навчання онлайн-навчання «Основи логістики» в офлайн і онлайн