На кафедрі менеджменту персоналу та адміністрування відбувся майстер-клас «Хто такий HR?» від Наталії Лаби

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото із заходу

Як студентам Інституту економіки і менеджменту дізнатися про щоденну роботу менеджера з персоналу? Звичайно, треба побачити, вислухати і запитати наживо HR-менеджера!

Позитивні результати якісної праці викладача вищої освіти формують випускники – активні та кваліфіковані фахівці у сфері управління й адміністрування. Доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Оксана Сватюк запросила на зустріч до студентів свою успішну випускницю спеціальності «Менеджмент».

Наталя Лаба – засновниця рекрутингового агентства owLaba, HR з 10-річним досвідом, провідна рекрутерка соціального проекту з працевлаштування Work Service Lviv, тренерка платформи ГО «Платформа трансформація», незалежна фінансова консультантка, учасниця авантюрного проекту «Одруження наосліп» (м. Львів).

Наталя Лаба розповіла про свою реалізацію як менеджера з персоналу – це те, що вміє професійно і те, що любить. Упродовж місяця проводить по 3 майстер-класи у сфері рекрутингу. Сучасна цільова аудиторія – від соціально незахищених верств населення до власників бізнесу, HR, рекрутерів та керівників відділень, які працюють із персоналом.

Прості правила життя менеджера з персоналу.

  • Якщо обіцяли, то робіть термінові справи одразу, наприклад, передзвонити – дзвоніть.
  • Ввічливість підкорює міста. Користуйтеся етикетом частіше.
  • Не смійтеся над чужими мріями.
  • Не повертайтеся до людей, які вас зрадили.
  • Проводьте з батьками більше часу – момент, коли їх не стане, завжди настає несподівано.
  • Спізнюєтеся? Знайдіть спосіб попередити про це.
  • Умійте визнавати свої помилки та вибачитися.
  • Відмовтеся від звички скаржитися.
  • Навіть при серйозній сварці не намагайтеся зачепити людину за живе. Ви помиритеся. А слова запам’ятаються надовго.
  • Говоріть правду, і тоді не доведеться запам’ятовувати зайве.

Цей досвід – можливість студентів отримати секрети професійного та особистого розвитку від менеджера з персоналу 5* готелю «Нобіліс», керівника з персоналу (HR) Компанії Oksana Mukha і директора з персоналу (HRD) Malevich Night Club. Дізнатися про формування програм тренінгів під різні запити на ринку праці, про створення менеджером оголошення про вакансію, пошук роботи на сайтах.

Зустріч ментора Наталі Лаби із студентами і проведення майстер-класу «Хто такий HR?» продовжиться заявками студентів за подарунковими сертифікатами «Рекрутинг. Заявка на підбір персоналу», «Адаптація працівників», «Ефективна співбесіда».

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу