На кафедрі менеджменту персоналу та адміністрування відбулася зустріч випускників зі студентами ІІІ і IV курсів

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото із зустрічі

15 вересня, у міжнародний день HR-менеджера, відбулася зустріч випускників кафедри менеджменту персоналу та адміністрування зі студентами третього та четвертого курсів. В гості до студентів завітали Святослав Лучин та Любов Тичинська, які поділитися своїм досвідом роботи і спогадами зі студентських років.

Зокрема, Святослав Лучин, який є власником маркетингової агенції Flying Agency, розповів, як знання з управління персоналом стали йому в нагоді не лише безпосередньо в HR-сфері, але й у царині маркетингу, адже на кафедрі він отримав розуміння взаємодії людини з людиною, дізнався багато про мотивацію, комунікації та інші важливі для його діяльності речі. Студентам Святослав порадив читати багато додаткової літератури, вчити іноземні мови, шукати програми стажування та пробувати себе у різних сферах.

Любов Тичинська розповіла про важливість емоційного інтелекту й емоцій у роботі, а також поділилася своїм досвідом пошуку ментора в студентські часи. Люба щиро радила студентам використовувати всі можливості, які є в Політехніці та поза її межами.

Студенти задавали випускникам багато запитань і про навчання, і про пошук роботи, і про пошук можливостей та додаткових навчальних курсів.

Студентка четвертого курсу Оксана Побережник поділилася враженням: «Зустріч з випускниками – це однозначно була крута ідея! Часом ми уявляємо, якими будемо після закінчення університету та які в нас можливості попереду ,а тут ми вживу побачили приклади успішних випускників – це мотивує, додає впевненості, що ми на правильному шляху».

Третьокурсниця Федик Христина додала: «Я вдячна викладачам за організацію зустрічі нас зі старшокурсниками та випускниками кафедри МПА – ми змогли побачити наше майбутнє і ще раз впевнитись, що зробили правильний вибір. Ці години, які тривав захід, ми провели цікаво та весело, справді з користю. У кожного присутнього була можливість ближче познайомитись зі своєю професією у майбутньому, та завдяки професіоналізму викладачів і випускників студенти набрались впевненості у своєму виборі й отримали велике бажання вчитись і йти до своєї мети. Всі охочі могли задати будь-які запитання про майбутню професію. Тож після заходу присутні вийшли дуже натхненні й отримали багато корисної інформації. Ще раз дякуємо Вам, наші шановні викладачі!».

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі