На кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва ІНЕМ відбувся Еразмус+ день

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-заходу

18 листопада на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Львівської політехніки відбувся Еразмус+ день, присвячений інформуванню студентів про можливості участі у програмах міжнародної студентської мобільності. У заході взяли участь студенти освітніх програм «Міжнародні економічні відносини» бакалаврського та магістерського рівнів, координатор проєкту з Кінгстонського університету доктор Алан Флауерс, координатор проєкту від Львівської політехніки професор Ігор Олексів, заступник завідувача кафедри з міжнародної співпраці доцент Вікторія Харчук, а також випускники і студенти, що мали змогу взяти участь у кредитній мобільності.

До відома студентів було донесено інформацію про наявні на кафедрі проєкти мобільності, в яких вони можуть взяти участь, можливості, які пропонує Львівська політехніка у межах чинних міжінституційних угод, та індивідуальні гранти, які пропонує програма Еразмус+КА1. Також учасникам заходу було подано інформацію про особливості участі у програмі подвійних дипломів з Бізнес-школою Кінгстонського університету.

Особливу увагу приділили проєкту Еразмус+ КА107 з Університетом Кінгстона. Студентам розповіли про специфіку навчання в англійському університеті, зокрема про організацію навчального процесу, вимоги до абітурієнтів, тривалість пар, особливості співпраці викладачів зі студентами та види обов’язкових і додаткових робіт, передбачених навчальними програмами. Для підготовки студентів до участі у програмі мобільності з цим університетом було наведено критерії відбору претендентів, перелік необхідних обов’язкових документів та поради стосовно успішного проходження інтерв’ю з представником Університету Кінгстона.

Родзинкою заходу стала можливість поспілкуватись із доктором Аланом Флауерсом та учасниками зазначеної мобільності. Так, випускники і студенти кафедри поділилися враженнями не лише від перебування в Англії, а й своїм захопленням від навчання та отриманим досвідом, який став у нагоді під час працевлаштування. Також майбутнім аплікантам надали практичні поради щодо підготовки до мобільності, проживання та навчання в Англії.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу