На кафедрі маркетингу і логістики ІНЕМ відбулися заходи в рамках щорічної події «День логістики / Supply Chain Day»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото із Дня логістики

Упродовж минулого тижня на кафедрі маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відбувалися заходи в рамках щорічної події «День логістики / Supply Chain Day».

В цей день у різних країнах Європи логістична спільнота відкриває двері широкій громадськості для ознайомлення з діяльністю у сфері логістики та управління ланцюгами постачання. Бізнес демонструє свої інновації, наукові інститути презентують дослідницькі проєкти, а навчальні заклади демонструють курси, навчальні програми та освітні проєкти.

Викладачі кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» організували:

  • логістичний квест;
  • ділові ігри;
  • екскурсії.

Девіз події – Growth through Logistics.

Студенти спеціалізації «Логістика» та студенти ІІ курсу різних інститутів Львівської політехніки, які вивчають дисципліну «Логістика та управління ланцюгами постачання: поширення європейського досвіду», взяли участь у заходах.

У логістичний квест, організований 20 квітня доценткою Наталією Чорнопиською, були залучені 90 учасників. На кількох локаціях поблизу Національного університету «Львівська політехніка» студенти отримували запитання щодо місцевості, історії, науки та логістики й завдяки командній співпраці знаходили відповіді. За відгуками студентів, квест їм дуже сподобався: «інтерактивний підхід, гарне подання», «завдання для розвитку гарно організовані, добре продумані», «цікаво, весело та пізнавально», «особливі враження, цікавий маршрут», «неймовірна можливість дізнатися корисне», «хочеться, щоб відбувалися ще квести».

Доцентки Наталія Чорнописька, Оксана Довгунь та Софія Леонова провели кілька ділових ігор для груп ІІ та IV курсів: «Вдосконалення виробництва», «Business on the move», «Застосування теорії обмежень у виробничому процесі», «Виготовлення піци». Ігри корисні й захопливі, оскільки підвищують навики роботи в команді, допомагають засвоїти теорію, зрозуміти процеси та знайти оптимізаційні рішення. Студенти проявили якнайкраще свої знання та креативність, ігри їм сподобалися.

Студенти ІІІ та IV курсів зі старшою викладачкою Оксаною Кобилюх побували на екскурсії у Львівській пивоварні. Було дуже цікаво, адже відвідувачі побачили всі етапи виробництва. Компанія належить до тих унікальних підприємств, на яких зібрано сучасні технології та інструменти менеджменту і логістики. Велика подяка за екскурсію провідному спеціалісту з персоналу Оксані Снежинській та директору філії ПрАТ «Карлсберг Україна» «Львівська пивоварня» Богданові Біланчуку.

Організатори Дня Логістики 2023 дякують учасникам за активну участь у заходах і чекають усіх, хто за духом є новаторами, займає активну життєву позицію та цікавиться логістикою, – в День логістики наступного року!

Афіша Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики Фото із Дня логістики