На кафедрі кримінального права і процесу ІППО функціонує науково-дослідний гурток «Криміналіст»

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Серед нагальних завдань забезпечення розвитку науки є підготовка фахівців, що здатні постійно поглиблювати свої знання, безперервно вчитись та інтелектуально вдосконалюватись. У цьому контексті саме науково-дослідна робота студентів є одним із кроків на шляху розв’язання цієї проблеми.

Саме тому на кафедрі кримінального права і процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки активно залучають студентів до науково-дослідної роботи. При кафедрі функціонує студентський науковий гурток «Криміналіст».

Науковий гурток «Криміналіст» – організаційне утворення на кафедрі КПП, учасниками якого є широке коло студентів Інституту, яке формується за напрямом наукової діяльності кафедри відповідно до затверджених тематичних планів роботи. Щомісяця члени студентського наукового гуртка проводять засідання та заслуховують доповіді студентів, обговорюють актуальні проблеми юридичної науки. Кращі наукові роботи студентів рекомендовані для оприлюднення на конференціях та інших науково-практичних заходах.

Керівник гуртка – к.ю.н., доцент Роман Ярославович Шай.

Приєднані файли