На кафедрі кримінального права і процесу відбулося заслуховування проміжних звітів науково-педагогічних працівників

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Фото із заходу

24 березня 2021 року відбулося засідання кафедри кримінального права і процесу Львівської політехніки, на якому було заслухано проміжні звіти науково-педагогічних працівників про виконання у І кварталі 2021 року запланованих показників кадрового потенціалу, наукової та освітньої діяльності, а також міжнародної академічної співпраці.

Зокрема, викладачі кафедри кримінального права і процесу прозвітували про стан виконання ними показників наукової діяльності, освітньої діяльності, міжнародної академічної співпраці у першому кварталі поточного року. Серед науково-педагогічних працівників кафедри найкращі результати показали: д.ю.н., професор К.Б. Марисюк (виконано 5 запланованих показників), к.ю.н., асистент Н.Д. Слотвінська (виконано 5 запланованих показників), завідувач кафедри д.ю.н., професор О.М. Гумін (виконано 3 заплановані показники), д.ю.н., професор В.С. Канцір (виконано 3 заплановані показники), к.ю.н., доцент М.В. Гузела (виконано 3 заплановані показники), к.ю.н., доцент С.О. Сорока (виконано 2 заплановані показники), к.ю.н. І.І. Цилюрик (виконано 2 заплановані показники).

Завідувач кафедри кримінального права і процесу професор О.М. Гумін звернув увагу присутніх науково-педагогічних працівників на необхідність активізації діяльності щодо виконання запланованих показників, зокрема з опублікування запланованих статей у виданнях, проіндексованих в НМБД Scopus та Web of Sciense.

Присутні на засіданні кафедри кримінального права і процесу науково-педагогічні працівники були ознайомлені з положеннями наказу № 111-1-10 від 10.03.2021 р. «Про внесення змін до Стандарту забезпечення якості освітньої діяльності та вищої освіти СВО ЛП 04.09 Положення про рейтингування кафедр Національного університету «Львівська політехніка», а також із проєктом наказу «Про організацію планування роботи штатних науково-педагогічних і наукових працівників на 2021 рік».

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу