На кафедрі хімічної технології переробки нафти та газу відбулася зустріч із випускником Юрієм Гриценком

Леся Крук, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Львівська політехніка завжди радо вітає своїх випускників. Цього разу до рідного університету навідався випускник кафедри хімічної технології переробки нафти та газу, а нині також заступник директора ТОВ «Оргтехдіагностика» Юрій Гриценко. Під час зустрічі зі студентами пан Юрій розповів про кар’єрне зростання, цікаві спогади зі студентських років, а також про особливості у своїй роботі.

– Дуже радий бути сьогодні знову в стінах рідного університету, а саме на рідній кафедрі. Одразу пригадуються всі веселі, цікаві навчальні роки, – зазначив Юрій Гриценко. – Бачу, що у вас, студентів моєї рідної альма-матер, горять очі, як колись було і в мене. Тому впевнений, що ви станете гарними випускниками, а потім і хорошими спеціалістами у своїй справі. Бо я знаю, що у вас є всі передумови для цього, адже Львівська політехніка підготує якнайкраще, у цьому на власному досвіді переконався. Єдине, що від вас нині потрібно, – приділяти більше часу навчанню.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі