На кафедрі фотоніки ІТРЕ відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт

Кафедра фотоніки Львівської політехніки
Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки

На кафедрі фотоніки Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки 22 грудня 2021 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів денної форми навчання спеціальності 153 «Мікро- та наносистемна техніка». Захист проходив у режимі онлайн з використанням платформи Microsoft Teams.

Всі студенти успішно виконали і захистили магістерські кваліфікаційні роботи й отримали кваліфікацію магістра з мікро- та наносистемної техніки. Сім робіт були захищені іноземною (англійською) мовою.

Кафедра фотоніки вітає магістрів з успішним захистом!

Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі фотоніки