На кафедрі фінансів відбулася зустріч із представниками найбільшої в Україні мережі аптек «Подорожник»

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Зустріч із представниками найбільшої в Україні мережі аптек «Подорожник» – гарне свідчення того, що на випускників кафедри фінансів Львівської політехніки є попит.

Менеджер із персоналу мережі аптек «Подорожник» Світлана Бойко та керівник відділу з підбору персоналу Оксана Мацюпа розповіли про сучасні вимоги до претендентів на роботу у фінансових відділах, у підрозділах, які здійснюють фінансові й аналітичні функції. Представники компанії окреслили необхідні компетентності та сфери їхнього застосування (зокрема, навики фінансового аналітика із застосуванням прикладного програмного забезпечення для аналізування бізнес-процесів та фінансових потоків).

Кафедра фінансів, яку представляли завідувач кафедри, д.е.н., професор Ігор Алєксєєв, гарант ОПП першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, к.е.н., доцент Павло Гориславець, лектор із профільної дисципліни, к.е.н., доцент Оксана Курило, підтвердила готовність здобувачів та випускників до демонстрації таких компетентностей.

Домовились про проведення презентації пропозицій мережі аптек «Подорожник» для здобувачів та випускників в онлайн-режимі на платформі Teams, а також поглиблення співпраці через надання пропозицій до змісту освітньої програми за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Фото із зустрічі Фото із зустрічі