На кафедрі фінансів ІНЕМ завершилася школа польського лектора Aleksandra Mercika

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

У травні 2024 року до участі у програмі «Гостьовий лектор» Національного університету «Львівська політехніка» був залучений Aleksander Mercik – PhD in Finance, Wroclaw University of Economics (Вроцлавський економічний університет).

Лектор прочитав курс відкритих лекцій на тему «Технологія блокчейн» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», які виявили бажання поглибити свої знання за межами основної навчальної програми.

Гостьовий лектор провів поглиблений курс змістовних лекцій, присвячених вступу до технології блокчейн, ознайомив студентів зі смарт-контрактами, dApps і типами токенів. А також ґрунтовно розглянув первинні та вторинні ринки, деривативи та криптопортфелі. Крім того, Aleksander Mercik ознайомив студентів із тематикою власних наукових досліджень, пов’язаних з технологією блокчейн.

Кафедра фінансів щиро дякує гостьовому лектору за прочитаний курс лекцій для українських студентів, вагомий внесок у розвиток міжнародної освіти і сподівається на продовження співпраці у майбутньому!

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції