На кафедрі автомобільного транспорту в межах Літньої школи «РобоМеМ» відбулася зустріч з учнями

Кафедра автомобільного транспорту Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

З 26 до 30 червня Львівська обласна МАН спільно з Інтелектуальним навчально-науковим центром професійно-кар’єрної орієнтації на базі Інституту механічної інженерії та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» провели літню школу «РобоМеМ (Робототехніка, Механіка, Моделювання-3D)». Учасниками школи були учні старших класів із різних шкіл Львова та області.

Завдання заходу – презентація спеціальностей Інституту механічної інженерії та транспорту, висвітлення особливостей майбутнього фаху та сприяння вибору інженерного професійного напряму. В рамках школи учасники ознайомилися з обладнанням та лабораторіями кафедр Інституту.

Кафедра автомобільного транспорту долучилась до заходу проведенням секції «Автомобілі, електромобілі». Для учасників літньої школи було презентовано теми:

  • Особливості конструкції та експлуатації автомобілів, гібридів та електромобілів: Mercedes Benz, Toyota Prius, Nissan Leaf;
  • Діагностування сучасних систем автомобіля в навчальному центрі комп’ютерної діагностики транспортних засобів «Львівська політехніка – Академія Бош».

Дякуємо організаторам за можливість поспілкуватись зі школярами, достукатись до їх вподобань, працівникам Інституту, які самовіддано працювали з такою незвичною аудиторією непосидючих допитливих школярів, а також батькам – за довіру! Це був цікавий досвід для нашого колективу – Docendo discimus!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи