На кафедрі АВКТ відбулася зустріч із випускниками, які працюють у провідних ІТ-компаніях України

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Фото із зустрічі

30 листопада 2023 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки відбулася зустріч студентів першого курсу бакалаврського рівня підготовки за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» з випускниками кафедри 1999 року Євгеном Айріянцом, керівником проєктів компанії SoftServe, та Віталієм Вітченком, старшим ІТ-директором компанії N-iX.

Під час зустрічі випускники провели мотиваційну лекцію для студентів. Спікери поділилися своїми враженнями про часи навчання, про те, що було, є і буде важливим в кар’єрі, зокрема особисте бажання навчатись та розвиватись, управління часом, постановка цілей.

Також на лекції студенти дізналися про інноваційні підходи до навчання, основні виклики, з якими стикаються випускники після входження в ІТ-галузь, про цінність часу та вибудовування себе як бренду, який володіє потрібними роботодавцю soft і hard скілами.

В ході дискусій було порушено теми глобальної конкуренції на ринку праці, наявності ресурсів (інструментів) для самонавчання, які б допомогли студентам розпочати вже тут і зараз будувати свій професійний шлях за фахом навчання або споріднених до ІТ-галузі професій.

Зустріч відбулася в дружній атмосфері, а тема лекції надзвичайно зацікавила студентів і підштовхнула їх до активного обговорення й після завершення заходу.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі