На ім’я ректора Університету надійшли десятки привітань з нагоди Великодня

Центр комунікацій Львівської політехніки
Христос воскрес!

З нагоди Великодня на ім’я ректора Національного університету «Львівська політехніка» надійшли десятки привітань політехнікам.

Юрій Бобало зачитав привітання на святковій зустрічі з керівним складом Львівської політехніки.

Із Воскресінням Господнім, бажаючи, щоб життєрадісний та оптимістичний сенс світлого Христового Воскресіння укріпив душі й серця, вселяючи надію на торжество справедливості, подолання будь-яких випробувань і негараздів, привітав Прем’єр-міністр України, випускник Львівської політехніки Денис Шмигаль.

Міський голова Андрій Садовий із-поміж іншого зазначив, що Син Божий своїм прикладом показав нам, що нема нічого сильнішого за жертовність та любов.

Любові, яка дає змогу пережити найскладніше, здоров’я, що є важливішим від усіх багатств, праці, яка допомагає жити, щастя, яке творить повноту життя, побажали політехнікам директор Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Олег Паска та голова Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Марія Яцейко.

З вітальними словами звернулися Генеральний консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкевіч, Почесний консул Його Величності Короля Бельгії Ярослав Гарцула та Почесний консул Австрії у Львові Маркіян Мальський, а також очільники різних українських та закордонних університетів, установ і підприємств, які є багатолітніми друзями нашого університету.

Надійшли привітання також і від духовенства.

Глава Православної церкви України Епіфаній побажав, щоб воскреслий Христос сповнив душі й серця надією на перемогу у випробуваннях, зміцнив у вірі, примножив любов до ближніх.

Привітання склали також митрополит Львівський ПЦУ Макарій, протосинкел Київський, єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ Йосиф Мілян, архиєпископ та митрополит Львівський Ігор Возьняк.

Юрій Ярославович подякував за привітання і навзаєм побажав усім здоров’я та миру, щастя і достатку.