На благодійному аукціоні «Студенти-дизайнери Львова – Збройним силам України» зібрали майже 100 тисяч гривень

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з аукціону

Благодійний аукціон «Студенти-дизайнери Львова – Збройним силам України» був організований з ініціативи кафедри дизайну та основ архітектури Національного університету «Львівська політехніка» і кафедри дизайну костюму Львівської національної академії мистецтв, а також за підтримки Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної військової адміністрації, благодійної організації «Благодійний фонд Козицького», Львівського регіонального відділення спілки дизайнерів України та Львівського регіонального відділення спілки архітекторів України.

Аукціон відбувся 9 грудня в Центрі архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа» з 17 до 18 години. Захід проходив у складних умовах збройної агресії рф проти України, і саме це стало важливим чинником його проведення. Адже сьогодні допомогти Збройним Силам України і долучитися до нашої спільної Перемоги – це благородна справа всіх і кожного.

Студенти спеціальності «Дизайн» кафедри дизайну та основи архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки і кафедри дизайну костюму факультету дизайну Львівської національної академії мистецтв виставили на торги свої лоти – мистецькі твори, виконані студентами-дизайнерами. Це художні композиції, об’єднані темою «Квіти Перемоги», виконані на полотні акриловими фарбами, графічні твори, а також жіночі прикраси, виконані в авторській техніці.

У результаті проведення аукціону вдалося зібрати 95 000 гривень, які передано на потреби військової частини А4026 Збройних сил України.

Фото з аукціону Фото з аукціону Фото з аукціону Фото з аукціону