На базі Центру інноваційних освітніх технологій Університету запрацювала Українська дистанційна школа

Департамент освіти і науки Львівської ОДА
Заставка до матеріалу

За ініціативи департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації на базі Центру інноваційних освітніх технологій Національного університету «Львівська політехніка» створено Українську дистанційну школу (УДШ) для школярів з числа тимчасово переміщених осіб.

Школа забезпечуватиме викладання усіх предметів (інтегрованих курсів), передбачених типовими освітніми програмами для 5–11 класів закладів загальної середньої освіти. Викладачами дистанційної школи є кращі педагоги області та України.

Волонтерами зголосилися попрацювати у дистанційній школі 106 педагогічних працівників з Львівської, Київської, Запорізької, Тернопільської областей.

Школа забезпечена навчальним контентом; виконані учнями завдання перевірятимуть, а результати – обліковуватимуть. Рідні та учні УДШ отримають (на вимогу) витяг з електронного журналу з оцінками для подання в заклад освіти за постійним місцем проживання.

Станом на 15 березня 2022 року в школі зареєстровано понад 2 тисячі учасників. Найбільша чисельність учнів – із території Харківської та Київської областей.

Зареєструватись для навчання в Українській дистанційній школі