На базі коледжу транспортної інфраструктури відбулось засідання обласного методоб’єднання викладачів інформатики

Фаховий коледж транспортної інфраструктури Львівської політехніки
Фото із засідання

15 листопада на базі Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін, головою якого є викладачка коледжу Галина Соловйова.

Присутніх привітав директор коледжу Іван Груник, який зазначив, що знання англійської мови та володіння цифровими компетентностями є запорукою успішності майбутнього фахового молодшого бакалавра.

Велике зацікавлення і жваве обговорення викликав виступ заступника начальника відділу технічного обслуговування і комп’ютерного забезпечення департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації Мирона Пацая на тему «Безпекові заходи в інформаційно-цифровому просторі закладу освіти».

Викладачка Стрийського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування Наталія Солонинко поділилася з присутніми досвідом впровадження електронних журналів в освітній процес.

Галина Соловйова коротко поінформувала про систему автоматизації навчального процесу Smart School (електронний журнал), який використовують у Фаховому коледжі транспортної інфраструктури Львівської політехніки.

Це перше засідання обласного методоб’єднання після чотирирічної перерви, пов’язаної з карантином та воєнними діями, яке відбулося офлайн.

Докладніше – на сайті Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури.