На базі кафедри ТТАЕ створено відокремлений підрозділ громадської організації «Українське ядерне товариство»

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Ілюстрація до матеріалу

2 червня 2023 року в Києві відбулася звітно-виборна конференція громадської організації «Українське ядерне товариство», на якій було затверджено рішення про створення відокремленого підрозділу організації у Львівській області на базі кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Національного університету «Львівська політехніка».

Відокремлений підрозділ ГО «УкрЯТ» налічує 12 працівників Інституту енергетики та систем керування. Головою підрозділу обрано завідувача кафедри ТТАЕ Михайла Семерака, а доцентку кафедри Тетяну Римар – заступницею голови.

Головною метою діяльності відокремлених підрозділів громадської організації «Українське ядерне товариство» є об’єднання зусиль членів товариства для поширення наукових знань, кооперації інтелектуальних і виробничих сил, комплексного розв’язання актуальних завдань розвитку ядерної науки, техніки і технологій, що базуються на використанні ядерної енергії, формування об’єктивної громадської думки та довіри людей до мирного використання ядерної енергії, а також для захисту прав і свобод членів ГО «УкрЯТ», задоволення й розвитку їхніх соціальних, творчих, наукових, професійних та інших інтересів.