На базі кафедри обліку та аналізу ІНЕМ відбувся І тур Всеукраїнської олімпіади з бухгалтерського обліку

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

25–27 січня 2023 року відбувся перший тур Всеукраїнської олімпіади з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів. Олімпіаду проводить кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки уже вчетверте, і ця подія завжди викликає серйозний професійний та спортивний інтерес серед студентів.

У першому турі, що проходив у дистанційному форматі, взяли участь 86 студентів 23 коледжів Львівської, Рівненської, Тернопільської, Дніпропетровської, Чернівецької, Івано-Франківської, Вінницької, Сумської, Волинської, Хмельницької, Полтавської та Кіровоградської областей. Більшість учасників показали високий рівень знань і здобули вагомі результати.

Перший тур Олімпіади включав 30 тестових завдань із бухгалтерського обліку, фінансового обліку, оподаткування (максимальна кількість балів – 10).

Результати І туру – на сайті Олімпіади.

Другий тур Олімпіади заплановано на 24 лютого 2023 року. У ньому буде подано ширший перелік тестових та практичних завдань (максимальна кількість балів – 90). Результати першого та другого туру сумуватимуть – і так визначать переможців.

До участі у другому турі учасники допускаються незалежно від їхньої участі та результатів у першому турі. Кількість призерів Олімпіади становитиме 30% від чисельності учасників: 5% – диплом І ступеня, 10% – ІІ ступеня, 15% – ІІІ ступеня.

Отож, організатори запрошують до активної участі у другому турі Олімпіади, а також звертають увагу, що багато переможців та учасників Олімпіади минулих років продовжували навчання і здобували вищу освіту за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» на кафедрі обліку та аналізу Львівської політехніки!