На базі ІМІТ відбулася IV Всеукраїнська конференція «Проблеми з транспортними потоками»

Кафедра транспортних технологій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

На базі кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» 25–26 березня 2021 року відбулася IV Всеукраїнська науково-теоретична конференція «Проблеми з транспортними потоками і напрями їх розв’язання».

У заході взяли участь 95 учасників з України, які подали та оприлюднили 65 доповідей. На конференції розглянуто актуальні питання щодо оптимізації параметрів вулично-дорожньої мережі міст, вдосконалення режимів проїзду перехресть та безпеки дорожнього руху, намічено нові напрями подальших досліджень у транспортній галузі, налагоджено ділові контакти між науковцями, викладачами та виробничниками з різних регіонів України.

Також у рамках цієї зустрічі обговорено важливі питання щодо вдосконалення наявних освітніх програм різних рівнів підготовки.

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції