На ранок 15 липня у Львівську політехніку вже подано понад вісім тисяч заяв від абітурієнтів

За матеріалами агенції «Гал-інфо»
Герб Львівської політехніки

15 липня 2016 року відбулася прес-конференція щодо вступної кампанії за участю представників приймальних комісій Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка» та Національного лісотехнічного університету України.

Станом на цей день в ЛНУ імені Івана Франка вже подано понад 13 тисяч заяв, повідомив Андрій Гукалюк, відповідальний секретар приймальної комісії університету.

У Національний університет «Львівська політехніка» подано трохи менше заяв. За словами Романа Шуляра, відповідального секретаря приймальної комісії Львівської політехніки, ця цифра становить понад 8 тисяч заяв.

У Національному лісотехнічному університеті кількість поданих документів становить понад 1 тисячу, розповів Ярослав Мацишин, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету.

Роман Шуляр повідомив, що Національний університет «Львівська політехніка» має два консультаційні центри, де кожному абітурієнту можуть надати консультацію щодо вступу, – в головному корпусі та на вул. Митрополита Андрея, 5 (ІV корпус).

– У нас є достатня кількість комп’ютерів та сканерів. Тому ті, хто не має можливості з дому подати документи, можуть прийти до нас. Час роботи консультаційних центрів – із понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00, у суботу – із 9:00 до 13:00, – наголосив Роман Шуляр.