«Ми пишаємося вами»: привітання директора Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки з Днем студента

Богдан Стрихалюк, директор ІТРЕ Львівської політехніки
листівка з Днем студента

Шановні студенти!

Студентська пора − це особливий період життя, коли кожен із вас формує своє майбутнє, пізнає нове, знаходить друзів. Головне – щире бажання бути відкритим для знань. Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим, безстрашним, вірити в свої сили. Адже для Вас, молодих та сміливих, нічого недосяжного немає. Ваші здібності, інтелектуальні можливості, безкомпромісність в постійному пошуку правди й справедливості, благородні бажання домогтися в усьому істини, здоровий суспільний максималізм здатні забезпечити в сучасних умовах історичний прорив і нашій державі, й українському народові. Лише об’єднавши наші зусилля, ми зможемо принести стабільність і процвітання Україні. Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям. Україні вже сьогодні потрібні Ваші знання, Ваш реальний внесок у справу державотворення, велику справу побудови демократичної процвітаючої України. Професорсько-викладацький колектив нашого Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки головну свою мету вбачає в тому, щоб створити умови для професійного зростання, формування особистості студентів.

Ми пишаємося вами. Своїми досягненнями, успіхами в навчанні, науці, спорті, громадських справах ви вносите вагомий внесок у розвиток Львівської політехніки, її авторитету в Україні та за її межами.

Переконаний, сплине незначний час – і Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.

Бажаю Вам неодмінних успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. Вірю у Ваше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України.

З Міжнародним днем студента!