Мала технічна академія Львівської політехніки запрошує дітей віком 13–15 років до участі у гуртках та клубах

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
лого Малої технічної академії Львівської політехніки

Мала технічна академія наук Національного університету «Львівська політехніка» запрошує дітей віком 13–15 років до участі у таких гуртках та клубах.

Гурток програмування мікропроцесорних засобів та Інтернету речей

Цей гурток ознайомить учнів із сучасним розвитком інформаційних технологій, мікроелектроніки, програмування та робототехніки. Він формує політехнічні знання про найпоширеніші та найперспективніші технології в мікроелектроніці та програмуванні, створює додаткову мотивацію для вивчення фізики, інформатики, математики. Навчання тут розвиває критичне мислення, пізнавальні здібності, здатність до спільної роботи над проєктами та формує уміння вирішувати реальні задачі, зокрема через програмування апаратної обчислювальної платформи ARDUINO.

Гурток рисунку, композиції та живопису

Цей гурток дає змогу виявити й розвинути творчі нахили учнів, надасть навики рисунку, живопису та створення композицій. Основна мета гуртка – формування на ранніх етапах естетичних смаків і творчих навиків у майбутніх студентів Інституту архітектури нашого університету.

Гурток вебдизайну

Це – гурток, у якому учень навчиться створювати вебсторінки та керувати їхнім вмістом за допомогою сучасних вебтехнологій: HTML5, CSS3, jQuery, JavaScript, Bootstrap. Він дає змогу отримати не тільки технічні навички зі створення вебсторінок, а також розкрити свої художні та творчі здібності. У програмі гуртка передбачено вивчення комп’ютерної графіки і сучасних графічних редакторів, створення анімаційних банерів та заставок. Після закінчення курсу учень буде розуміти структуру сайту, способи його оформлення, механізми керування змістом сторінки.

Дискусійний ІТ-клуб

Успіх працівника у галузі інформаційних технологій залежить від того, наскільки добре учень та його батьки з’ясували для себе те, чим є та чи інша ІТ-спеціальність. Клуб сприяє реалізації цього завдання та сприяє більш усвідомленому вибору майбутньої IT-спеціальності.

Навчання у гуртках – впродовж року, в міру комплектування груп. Заняття відбуваються двічі на тиждень з 16:30. Тривалість одного заняття – 1,5 години. Вартість навчання – 500 гривень за 4 тижні.
 

Докладніше – на сайті Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації