«Мова ворожнечі або ХейтСпіч»: відбувся міжнародний міжкафедральний семінар

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Скріншот з онлайн-заходу

18 травня відбувся Міжнародний міжкафедральний семінар «Мова ворожнечі у дискурсі медіа: аспекти, вияви та вплив на благополуччя населення», який організували кафедра теоретичної та практичної психології і кафедра журналістики та засобів масової комунікації Національного університету «Львівська політехніка».

Серед запрошених іноземних гостей – кореспондент Ватикан Ньюз в Україні, PhD, професор Теологічного Інституту імені Йосифа Більчевського Кс. Марюш Кравєц та дослідниця з хейтспічу Alice Tontodimamma.

Викладачка кафедри журналістики та засобів масової комунікації Ольга Свідерська розповіла про «Астротерфінг як інструмент поширення мови ворожнечі»; результати свого дослідження «Ставлення до української мови та українців у Варшаві», що проведено у Республіці Польща, представила студентка 4-го курсу психології Юлія Коструба. Багато інших учасників також виступили з цікавими доповідями.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу