Моніторингова комісія NORD Університету за проектом «Україна – Норвегія» побувала з візитом у Львівській політехніці

Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Моніторингова комісія NORD Університету

27 березня 2018 року в Національному університеті «Львівська політехніка» працювала моніторингова комісія NORD Університету за проектом «Україна – Норвегія». Метою візиту було проведення моніторингу проекту за 6 семестрів (2015–2017 роки). NORD Університет представляли Torstein Vik Århus та Ольга Єрмоленко.

Члени моніторингової комісії зустрілися з проректором із науково-педагогічної роботи Львівської політехніки Романом Коржем. Вітаючи гостей з Норвегії, проректор наголосив, що міжнародне співробітництво є одним із пріоритетів для нашого навчального закладу. Метою зустрічі було обговорення подальших перспектив співпраці Львівської політехніки та NORD Університету щодо реалізації проекту «Україна – Норвегія».

В межах візиту була організована зустріч з викладачами Національного університету «Львівська політехніка», що працюють з учасниками проекту «Україна – Норвегія», та представниками громадської організації «Нове суспільство України», яка супроводжує проект у Львові. Присутні поділилися досвідом роботи у групах учасників під час різних семестрів, перспективами розвитку проекту в регіоні.

Також на моніторингову зустріч були запрошені випускники проекту «Україна – Норвегія». З ними було проведено анонімне анкетування з оцінювання якості проекту. Досвідом участі у проекті з представникам NORD Університету поділилася фокус-група з чотирьох випускників, яка надала інформацію для більш глибокого аналізування якості проекту та вивчення можливостей з його покращення.

Для організаторів та випускників проекту «Україна – Норвегія» ця подія стала приємним заходом, під час якого вони із задоволенням спілкувалися один з одним та обмінювались досвідом.

Викладачі Львівської політехніки щиро вдячні випускникам проекту «Україна – Норвегія» за те, що знайшли час і прийшли та щиро поділилися своїми враженнями й думками. Це дуже важливо для проекту, оскільки саме відгуки людей, які пройшли соціальну адаптацію, допомагають вдосконалити проект і покращити його якість.

Моніторингова комісія NORD Університету Моніторингова комісія NORD Університету Моніторингова комісія NORD Університету Моніторингова комісія NORD Університету