МОН та Фонд розвитку інновацій відновлюють проведення Sсience&Business Startup Hackathon

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до заходу

До уваги науковців Львівської політехніки!

З 27 червня до 2 липня 2022 року відбудеться інтенсивний онлайн-хакатон для науковців, стартапників та підприємців як з інноваційними ідеями, так і вже з наявними інноваційними проєктами подвійного спрямування. Програма заходу передбачає проведення інтенсивного хакатону за участю найкращих іноземних та українських експертів, а також індивідуальне менторство, підготовку до пітчів та багато іншого.

Sсience&Business StartupHackathon є продовженням серії Sсience&Business, його проводять з метою розвитку проєктів, що спрямовані на післявоєнне відновлення України.

Головним критерієм відбору ініціатив є вплив на відновлення України за такими напрямами:

  • безпека;
  • гуманітарна та соціальна підтримка;
  • інноваційна медицина;
  • відновлення економіки, підтримка SME;
  • освіта;
  • відбудова інфраструктури;
  • культура.

До участі у заході запрошують науковців та стартапників з інноваційними пропозиціями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають інноваційні рішення для повоєнного відновлення України та прагнуть отримати новий досвід, знання та навички у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації своїх напрацювань.

Взяти участь в Sсience&Business Startup Hackathon free of charge можна за умови попередньої реєстрації та проходження відбору до 20 червня 2022 включно.

Хакатон триватиме 5 днів та міститиме 5 вузькогалузевих сесій із маркетингу, продажу, фінансів, формування команди, стратегії. Учасники матимуть можливість упродовж одного робочого тижня опрацьовувати свою ідею з профільними менторами та презентувати її на завершальному пітчі, на якому будуть присутні інвестори й галузеві експерти зі світу стартапів і бізнесу.

Докладніше – на сайті Міністерства освіти і науки України.