МОН пропонує обговорити проєкт наказу щодо практичної підготовки здобувачів фахової передвищої освіти

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Міністерство освіти і науки України

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу МОН «Про затвердження Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти».

Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі фахової передвищої, вищої освіти, заклади вищої, фахової передвищої освіти, регіональні органи управління освіти, установи, організації, підприємства – бази практики.

Можливі результати запровадження нормативно-правового акта для різних соціальних груп населення та зацікавлених сторін: задоволення права здобувачів фахової передвищої, вищої освіти отримувати якісні освітні послуги, належного рівня практична професійна підготовка, забезпечення потреб ринку праці у кваліфікованих працівниках.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту акта приймають в електронній формі до 10 грудня 2022 року на електронну адресу hpedagogy@gmail.com. Контактна особа для надання консультацій – Ігор Балуба.

Результати обговорення буде розміщено на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України з 12 по 22 грудня 2022 року.