МОН пропонує обговорити особливості запровадження змін до переліку галузей знань і спеціальностей

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Міністерство освіти і науки України

Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу «Про особливості запровадження змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. № 1392».

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та зацікавлених сторін: оновлення освітніх програм, які пропонують заклади вищої та фахової передвищої освіти.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймають у довільній формі до 7 лютого 2023 року на електронну адресу mruga@mon.gov.ua. Контактна особа для надання консультацій – Марина Мруга, тел. (044) 481-32-67.

Результати обговорення буде розміщено на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.