МОН пропонує обговорити нову редакцію Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Міністерство освіти і науки України

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт нової редакції Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13 березня 2008 р. № 168, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 липня 2008 р. за № 643/15334.

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі освіти, педагогічні, науково-педагогічні працівники закладів освіти, регіональні органи управління освітою.

Можливі наслідки запровадження нової редакції Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика для різних соціальних груп населення та зацікавлених сторін: удосконалення порядку проведення конкурсу, зокрема створення підґрунтя для його проведення у дистанційній формі, конкретизація категорій учасників конкурсу.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймають у довільній формі до 20 червня 2022 року на електронну адресу movakonkurs@ukr.net. Контактні особи для надання консультацій: Олена Анатоліївна Артеменко, начальник відділу організації масових заходів та інформаційно-аналітичної роботи Інституту модернізації змісту освіти; Олена Юріївна Котусенко, головний спеціаліст директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в період з 27 червня до 10 липня 2022 року.