Міністерство освіти і науки пропонує до обговорення зміни до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність»

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Міністерство освіти і науки України

Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» щодо розширення функцій Національної ради з питань розвитку науки і технологій на сферу інновацій».

Метою проєкту акта є розширення функцій Національної ради з питань розвитку науки і технологій на сферу інновацій, зокрема з покладанням на неї функцій з підготовки пропозицій Кабінету Міністрів України щодо засад державної підтримки і стимулювання інноваційної діяльності для використання результатів наукової та науково-технічної діяльності в реальному секторі економіки.

Проєктом акта передбачено внесення змін до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» в частині розширення функцій Національної ради з питань розвитку науки і технологій на сферу інноваційної діяльності.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта надсилати до 14 жовтня 2021 року на e-mail yulia.lykhachova@mon.gov.ua (Юлія Лихачова, державний експерт експертної групи з питань розвитку інновацій директорату науки та інновацій МОН).