МОН пропонує для обговорення проєкт наказу щодо деяких питань стосовно галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка»

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Міністерство освіти і науки України

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Деякі питання формування і розміщення державного (регіонального) замовлення, поєднання спеціальностей (предметних спеціальностей), спеціалізацій та присвоєння професійних кваліфікацій здобувачам фахової передвищої, вищої освіти за спеціальностями галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка».

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі фахової передвищої, вищої освіти, заклади вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, дошкільної, позашкільної, післядипломної освіти, інфлюзивно-ресурсні центри, регіональні органи управління освіти.

Можливі результати запровадження нормативно-правового акта для різних соціальних груп населення та зацікавлених сторін: задоволення права здобувачів фахової передвищої, вищої освіти отримувати якісні освітні послуги, забезпечення потреб системи освіти у кваліфікованих працівниках.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту акта приймають в електронній формі до 12 серпня 2022 року на електронну адресу hpedagogy@gmail.com. Контактна особа для надання консультацій – Ігор Балуба.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України з 12 по 22 серпня 2022 року.