Молодих науковців запрошують на онлайн-зустріч із представниками Стипендіальної програми імені Лейна Кіркланда

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України
Заставка заходу

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України в рамках проєкту «Офіс підтримки вченого» запрошує до участі в інформаційній онлайн-зустрічі з представниками Стипендіальної програми імені Лейна Кіркланда.

Організатори програми запрошують на навчання та стажування представників академічної спільноти і місцевої влади, громадських активістів, журналістів тощо. Програма адресована молодим лідерам та експертам з вищою освітою, зацікавленим у розвитку демократії, ринкової економіки і громадянського суспільства в своїх країнах та регіонах.

У зв’язку з війною цього року, крім напрямів, що були раніше (економіка та управління; менеджмент у бізнесі, громадських організаціях, культурі, освіта, охорона навколишнього середовища, охорона здоров’я, державне управління (державна та місцева влада); законодавство; соціальні науки (соціальна психологія, соціологія); політологія та міжнародні відносини; політика розвитку та гуманітарна допомога; охорона навколишнього середовища; питання безпеки; кризовий менеджмент), з’явилась можливість навчання за новими напрямами, пов’язаними з майбутньою відбудовою України, наприклад, містобудування, цивільна інженерія, судова експертиза тощо.

Програма імені Лейна Кіркланда вже 23 роки підтримує індивідуальний розвиток молодих амбітних людей та активних громадян з різних країн. Серед випускників програми є сьогоднішні члени урядів, парламентарі, керівники великих міжнародних корпорацій, керівники органів місцевого самоврядування та відомі громадські діячі.

Зустріч відбудеться у вівторок, 31 січня 2023 року, з 18:00 (за Києвом) на платформі Zoom.

Докладніше – на сторінці Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України у соцмережі Фейсбук.