Молодіжних активістів запрошують взяти участь у Форумі з громадянства та освіти прав людини

За матеріалами сайту Міністерства молоді та спорту України
Заставка до заходу

11–13 квітня 2022 року в місті Турині (Італія) відбудеться Форум з освіти з прав людини та громадянської освіти за участю близько 300 представників країн Європи (у форматах онлайн та офлайн).

До участі запрошують активістів та активісток, які долучені до освіти з прав людини та громадянської освіти з молодими людьми та дітьми у різних сферах: громадські організації, освітні установи, формальна освіта, молодіжні організації та мережі.

Цей форум спільно організовують Рада Європи (освітній та молодіжний сектори) та Департамент молодіжної політики та Універсальної державної служби уряду Італії у співпраці з Amnesty International (Європейський офіс та італійська секція), м. Турин, Національна молодіжна рада Італії та Європейський молодіжний форум.

Перед початком Форуму Рада Європи проведе огляд впровадження Хартії з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини. Розглядаючи сьогодення та майбутнє освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини в Європі, Форум спрямований на посилення якості, визнання, стійкості та поширення освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини.

Крайній термін подання заявок31 січня 2022 року.