Молодіжний форум для країн Східного партнерства програми Erasmus+ запрошує студентів та аспірантів до участі

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

22–23 червня 2017 року Європейська комісія спільно з Міністерством національної освіти Республіки Польща організовує ІІІ Молодіжний форум у межах Східного партнерства. Захід пройде у Варшаві (Польща).

Форум збирає близько 300 учасників – молодих людей, молодіжних працівників, представників молодіжних організації, неурядових організацій, освітніх установ, молодіжних політичних діячів, а також бізнесу та наукових представників, як від країн Східного партнерства, так і Erasmus+ країн.

Основною темою форуму є обмін досвідом між активною молоддю власною громадянською позицією та їхньою участю в процесі прийняття рішень.

Учасники:

  • повинні володіти англійською мовою (уся інформація та обговорення в межах Форуму здійснюватиметься лише англійською мовою);
  • можуть активно брати участь у роботі Форуму, а також на етапі підготовки до заходу, наприклад, шляхом обміну інформацією про свою діяльність в інтернет-просторі, сприяння розвитку Форуму та ознайомитись з відповідними довідковими документами;
  • можуть зробити внесок, спрямований на обмін досвідом та навчанням, накопичений у ході Форуму з іншими зацікавленими молодими людьми і / або зацікавленими сторонами.

Усі витрати покриває Європейська комісія.

Будь ласка, зверніть увагу, що термін подання заявки – до 12 квітня 2017 року.

Докладніша інформація про форум та реєстрація