Моя Політехніка в історичному екскурсі: студенти кафедри ДОА відвідали Музей історії Університету

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Студенти групи ДС-11  кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну відвідали виставку експонатів Музею історії Львівської політехніки і Залу Юліана Захарієвича, яку вважають визначною мистецькою та культурною пам’яткою ХІХ століття.

Під час екскурсії студенти мали змогу дізнатися про історичні факти і події, що впливали на хід історії, насолодитися художньою спадщиною та вишуканістю архітектурних форм інтер’єру головного корпусу Львівської політехніки. Першокурсники із захопленням оглядали автентичні експонати, ознайомлювалися з архівними матеріалами та світлинами, які фіксують визначні події і періоди становлення нашого навчального закладу.

Кураторка групи, к.арх., доцентка Юліана Петровська зосередила увагу на важливості вивчення архітектурно-мистецької спадщини, що формувалась упродовж багатьох років у середовищі нашого навчального закладу, тому цей екскурс є чудовою можливістю доторкнутися до витоків історії.

Співробітниця музею Соломія Харамбура провела пізнавальний огляд і зацікавила студентів розповіддю про відомі наукові постаті, які працювали в Університеті та зробили значний внесок у розвиток науково-освітньої діяльності найстарішого технічного закладу вищої освіти України.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії