Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою одержав дарунок від Світового Конгресу Українців

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Працівники МІОКу і проректор Роман Корж

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» висловлює вдячність Світовому Конґресу Українців за підтримку у складний час російської війни проти України – за подаровані зарядні станції EcoFlow та Anker.

Весь колектив МІОКу залишився в Україні. Ми всі на місці й працюємо для перемоги, робимо для цього все можливе. Ваш дарунок допоміг нам не лише пережити цю складну зиму, коли через ракетні обстріли ми були в темряві і холоді, але дав змогу нам бути ефективними, проводити конференції, майстер-класи і презентації і просто щоденно працювати, підключивши наші комп’ютери до електроенергії. Це і є наш спротив, наша життєстійкість. Наші діти ходять до школи в Україні, наші студенти вчаться в українських університетах, ми щодня виходимо на роботу.

Ми не боїмося, ми не зупинилися у нашій праці. І в цьому є також ваш вклад. Допомога для Львівської політехніки приходить звідусіль. Закордонні партнери – університети підтримують, зокрема й електрогенераторами. І ми дуже пишаємося, що й СКУ долучився до цієї добродії. Щиро вам дякуємо!

На світлині – працівники МІОКу і проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Львівської політехніки доктор Роман Корж. Фото історичне для нащадків!