У Львівській політехніці відбулась Міжнародна літня школа з кібернетичної безпеки

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
студенти

В липні упродовж тижня у Львівській політехніці відбулась Міжнародна літня школа з кібернетичної безпеки. Це четверта літня школа у рамках проекту ENGENSEC «Навчання фахівців з кібернетичної безпеки», і вже втретє вона проходила в Університеті на базі кафедр захисту інформації та безпеки інформаційних технологій Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології.

До Львова прибули 45 студентів з 8 країн – Польщі, України, Швеції, Фінляндії, Нідерландів, Франції, Люксембургу, Туреччини. Ця літня школа об’єднала студентів різних освітніх рівнів – бакалаврів, магістрів і аспірантів. Робочою мовою була англійська.

Учасники пройшли тренінги з курсів «Аналіз шкідливого програмного забезпечення», «Пентестинг», «Безпека веб-застосунків», «Безпека програмного забезпечення» під керівництвом кваліфікованих інструкторів з різних країн, які працюють у галузі інформаційної безпеки та передають свої знання студентам.

Під час виконання практичних завдань всіх учасників школи було поділено на 7 груп зі студентами з різних країн, що дало їм чудову можливість покращити свої знання англійської мови та спілкуватися один з одним. Школа також дала змогу іноземним учасникам ознайомитися з українською культурою.

в аудиторії