Політехніки провели Міжнародну літню «Школу юного дипломата-економіста»

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва ІНЕМ
Фото події

З 5 до 9 липня 2021 року  на базі кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Львівської політехніки дистанційно відбулась Міжнародна літня «Школа юного дипломата-економіста». Учасниками школи стали учні шкіл міста Львова, Львівської області та міста Луцька.

Міжнародна літня  «Школа юного дипломата-економіста» – це соціально-освітній проєкт, метою якого є дати можливість учням шкіл визначитись зі своїм майбутнім життєвим шляхом, вибрати професію, здобути навички, які важливі в роботі українського дипломата-економіста, оволодіти знаннями закономірностей розвитку світової економіки, співпраці економік різних країн, основними поняттями, нормами і правилами дипломатичного і державного протоколу, церемоніалу, дипломатичного та ділового етикету, якого дотримуються державні установи та офіційні особи в міжнародному спілкуванні, а також під час різних офіційних заходів.

Міжнародна літня «Школа юного дипломата-економіста» відбулась під головуванням директора ІНЕМ Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., проф. Кузьміна О.Є. та завідувача кафедрою менеджменту та міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., проф. Пирог О.В. Основними лекторами школи були доценти кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва к.е.н. Босак А.О. та к.е.н. Дуляба Н.І.

Після навчання в Міжнародній літній «Школі юного дипломата-економіста» слухачі отримали сертифікати про успішне завершення тижневого навчання та представлення підготовленого проекту запровадження власного бізнесу в іноземній країні загальним обсягом 30 год., в тому числі 15год. – з навчальної дисципліни «Міжнародна економіка» та 15 год. – «Дипломатичний протокол та діловий етикет». На заключне заняття та урочисте вручення сертифікатів були запрошені випускники кафедри Петелицький М. та Маліброда С., які розповіли потенційним абітурієнтам про переваги навчання в Національному університеті «Львівська політехніка» на за напрямом підготовки «Міжнародні економічні відносини».