МІОК пропонує відеоспомин до 90-річчя українського дипломата, державника, політика Геннадія Удовенка

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Скріншот з відеозапису

До 90-річчя великого українського дипломата, державника, політика Геннадія Удовенка (22.06.1931 – 12.02.2013) Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» пропонує переглянути відеоспомин «Геннадій Удовенко – українцям у світі».

Пам’ятаймо й ушановуймо видатного мужа, який зробив неоціненний внесок у розбудову України, утвердження її позитивного іміджу на міжнародній арені, налагодження співпраці з українською діаспорою в усьому світі. Приємно зазначати, що Геннадій Удовенко завжди беззастережно підтримував діяльність МІОКу, беручи активну участь у наших численних конґресах, конференціях та інших заходах.

У цьому невеличкому ролику про Великого українця своїми роздумами та спогадами про нього діляться Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, директорка МІОКу Ірина Ключковська, президент СКУ (1998–2008) Аскольд Лозинський, перший голова Об’єднання українців у Польщі та Президент ЄКУ (1995–1996) Юрій Рейт, співголова національно-культурного центру українців Башкортостану «Кобзар» Василь Бабенко, голова Товариства української діаспори Греції та філоукраїнців греків «Українсько-грецька думка» Галина Маслюк, Народна депутатка України VIII скликання Оксана Юринець, Постійний представник України при Раді Європи Борис Тарасюк. Свої спогади про достойника залишайте в коментарях.

Слава Україні!